top of page
Plant schaduw

Boost kuur

Heb jij last van couperose, rosacea, veroudering, pigmentatie, droge huid of acne? Wij bieden op maat gemaakte behandelingen om gericht jouw huidprobleem aan te pakken en te verbeteren

Wij laten je graag kennis maken met de holistische werkwijze van DÉCAAR. Binnen deze werkwijze, worden de drie belangrijkste behandelingen van het merk gecombineerd met elkaar. De huid wordt als het ware gereset; na de kuur is de huid verbeterd op iedere huidfunctie.

De drie huidverbeterende behandelingen (Algen Peeling, C02 Treatment en Renaissance Treatment) die elk ontwikkeld zijn voor een specifiek doel, blijken na het testen nóg beter te werken in combinatie met elkaar. Hierdoor ontstaat er een compleet synergetische werking tussen de huidfuncties, wat zorgt voor fantastische resultaten. Wij gaan de focus leggen op het holistische behandelconcept van onze signature treatments;

STAP 1
Algen Peeling: dieptereiniging en stimuleren celvernieuwing. De huid doet er normaal gesproken 30 dagen over om te vernieuwen en met de Algen peeling maar 10 dagen. Super anti-aging dus!! 

 

STAP 2
C02 Treatment: het verhogen van het zuurstofniveau in de huid. Meer zuurstof = een betere opname van werkstoffen in de huid. En zorgt voor een optimale hydratatie.

 

STAP 3
Renaissance Treatment: intensieve en rijk voedende treatment, die compleet is samen te stellen door middel van peptides naar de behoeften van de huid. Deze behandeling zorgt voor een wedergeboorte van de huid.


De kuur wordt gedaan binnen 2 tot 6 weken, afhankelijk van het huidtype en de behoefte van de huid. Het ondergaan van de drie belangrijkste behandelingen als één kuur, zorgt ervoor dat de huid op alle functies wordt verbeterd. We laten je graag kennis maken met deze holistische benadering! Bij aanschaf van de kuur ontvangt u 20 % KORTING op de producten. 

De kuurprijs €185,- voor 3 behandelingen.

Drie belangrijkste kuren
bottom of page